Tuotevalmistajat

Nuppulinna välittää seuraavien huippuvalmistajien tuotteita ja reagensseja, joiden joukosta löydät innovatiivisia ratkaisuja laboratorioosi. Ydinosaamiseemme on sinun tarpeisiin ja metodeihin sopivien vasta-aineiden löytäminen. Tutustu vapaasti tavarantoimittajien tuotteisiin ja ota yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla saadaksesi lisätietoja kiinnostavista tuotteista.

ImmunoLogic

ImmunoLogic – a WellMed company on Hollannissa sijaitseva immunohistokemian reagensseja kehittävä, tuottava ja välittävä yritys. Heidän päätuotteensa on biotiinivapaa BrightVision detektiokitti immunohistokemiaan, jota on myyty myös Powervision+ ja Orion tuotenimillä. Yrityksen omat tuotteet tähtäävät täyttämään asiakkaiden vaatiman tehokkuuden ja toistettavuuden toistuvissa värjäyksissä. Immunologic on NEN EN ISO 13485 : 2016 sertifioitu ja välittää korkealaatuisia CE/IVD merkittyjä tuotteita.

ImmunoLogic BrightVision tuoteperhe on suunniteltu tarjoamaan helppokäyttöisen mutta herkän osoituskitin immunohistokemian värjäyksiin. Polymeeripohjaiset HRP- tai AP-konjukoidut järjestelmät ovat biotiinivapaita, tarjoten näin suuremman herkkyyden ja spesifiyden verrattuna perinteisiin biotiini-streptavidiini metodeihin. Kittejä on saatavilla polyvalentteina jotka tunnistaa sekä kani- että hiiri vasta-aineet, tai spesifisesti hiirtä tai kania tunnistavassa muodossa. Tuotteita saatavilla pienessä koossa kokeiluun ja validointiin.
immunologic.nl/products/detection-systems/

BrightVision-järjestelmän tueksi tarjolla on myös DAB-substraatti ja vasta-aine diluentteja, jotka takaavat helppokäyttöisyyden, taustattomat tulokset, sekä parempaa säilyvyyttä kuin normaalit puskurit.
immunologic.nl/products/substrate/
immunologic.nl/products/diluents/

Bio SB

Bio SB pyrkii intohimoisesti parantamaan biolääketieteen laboratorioiden menetelmiä maailman hyvinvoinnin edistämiseksi. Varsinkin heidän immunohistokemian primäärivasta-aineet ja Fast MOHS IHC menetelmä Mohs mikrokuva leikkauksien avuksi ovat saaneet kiitosta asiakkailta. Lisäksi Bio SB tarjoaa tuotteita suoraan ja epäsuoraan immunofluoresenssi värjäykseen, erityisesti immunoglobuliineille sekä komplementtijärjestelmälle. Tuotteet ovat CE/IVD käyttöön tarkoitettuja ja tuotetaan US FDA ja ISO 13485 ohjesääntöjen mukaisesti.

Immunohistokemiaan tarkoitettujen tuotteiden joukosta löytyy mittava määrä korkealaatuisia vasta-aineita moneen tutkimusaiheeseen. BioSB tuo vuosittain markkinoille kymmenittäin uusia innovatiivisia vasta-aineita immunohistokemiallisia kudosnäyte tutkimuksiin. Kysy meiltä lisätietoa uusista tuotteista. Lisäksi kaikki muut tarvittavat reagenssit on mahdollista hankkia saman valmistajan alta.
biosb.com/products/immunohistochemistry-products/

Bio SB:n Fast MOHS immunohistokemian menetelmä tarjoaa luotettavia tuloksia jo 5-20 minuutin sisällä, antaen lisävarmuutta leikkauksen aikana tapahtuvaan tulkintaan. Tutustu lisää tuotteeseen ja ota yhteyttä.
biosb.com/fast-mohs-immunohistochemistry/

Immunofluoresenssia varten Bio SB:n valikoimasta löytyy sekä FITC konjukoituja vasta-aineita, että vasta-aineita optimoitu käytettäväksi heidän AmpliDetector FITC kitin kanssa. Konjukoiduista vasta-aineista voit löytää ratkaisun komplementtien tai immunoglobuliinien visualisointiin ja lisäksi epäsuoran detektion alta löydät seerumiproteiinien sekä epiteelimerkkiaineiden vasta-aineita.
biosb.com/products/immunoflourescence/

PolyDetector tuoteperhe sisältää kattavan Substraatti-Kromogeenivalikoiman kaksois- ja monivärjäyksiin (multipleksaus). Värivaihtoehtoja löytyy 6 erilaista sekä HRP että AP (AFOS) entsyymeille, tarjoten paljon vaihtoehtoja protokollan suunnitteluun.
biosb.com/products/immunohistochemistry-products/substrate-chromogens/

Rockland

Rockland on eräs vasta-aine alan pioneereja ja on tuottanut vasta-aineita ja proteiineja muille valmistajille jo vuodesta 1962. Nuppulinnan laboratoriopalvelu Oy on tuonut Rocklandin tuotteita suoraan suomeen jo yli 20 vuoden ajan. Rockland ymmärtää tarpeen luotettaville tuotteille biotieteiden tutkimuksessa ja jokainen tuotantoerä käy läpi tiukan validoinnin sekä laaduntarkastuksen, varmistaen toistettavat ja luotettavat tulokset asiakkaille. Kattavasta valikoimasta löydät loistavia tuotteita kaikkiin vasta-aine ja proteiini peräiseen tutkimukseen. 

Rocklandin monipuolisesta katalogista löydät primaarivasta-aineita kaikkiin immunologisiin tekniikoihin. Saatavilla on monoklonaalisia, polyklonaalisia ja rekombinantti vasta-aineita, niin natiivi muodossa kuin konjugoituina yleisimpiin fluoroforeihin tai entsyymeihin. Tämän lisäksi lisäksi Rockland tarjoaa laadukkaita sekundaari vasta-aineita moneen menetelmään, sekä TrueBlot tuoteperheen korkealuokkaisen immunopresipitaatio (IP) ja western blot (WP) tekniikoille.
rockland.com/primary-antibodies/
rockland.com/secondary-antibodies/
rockland.com/trueblot/

Mittavasta proteiinien ja peptidien valikoimasta löydät eritoten sytokiinit sekä kasvutekijät, yleisimmin käytetyt entsyymit molekyyli immunologiassa ja proteiini A ja G. Tutkimukseen on tarjolla eläin kudoksia, solulysaatteja sekä tuma ekstrakteja ja solulinjoja (erityisesti melanoomatutkimuksiin). Erikoisuutena Rockland tuottaa kokoelman verituotteita, kattaen kaiken kokoverestä eläinkohtaisiin puhdistettuihin komplementtijärjestelmäiin.
rockland.com/proteins-and-peptides/
rockland.com/cell-lines-and-lysates/
rockland.com/blood-products/

Huippututkimuksen tueksi, parantamaan laatua ja toistettavuutta, Rockland tarjoaa myös reagensseja ja kittejä immunologisiin analyyseihin.
rockland.com/reagents/
rockland.com/kits/

AnyGenes

AnyGenes on jo yli 15 vuotta tuonut markkinoille innovatiivisia tuotteita PCR pohjaisille metodeille. Heidän tavoitteena on tuottaa tutkijoille laadukkaita ja helppokäyttöisiä kittejä erityisesti epigenetiikan, RNA toimintahäiriöiden ja signalointireittien sekä sairauksien tutkimukseen. Lisäksi edistämään tutkimuksen laadunvarmistusta, he tuottavat mykoplasma-analyysejä kontaminaatioiden havaitsemiseksi solulinjoissasi.
anygenes.com/home/products

MycoDiag testit on nopea ja tehokas qPCR analyysi mykoplasman havaitsemiseen soluviljelmissä. Arviolta 15-35% käytetyistä solulinjoista on kontaminoituneita mykoplasmalla, aiheuttaen vakavia seurauksia tulosten luotettavuudelle. AnyGenes MycoDiag-analyysi kykenee tunnistamaan 25 yleisintä kontaminaatioita aiheuttavaa mykoplasma lajia, nopeasti ja tarkasti.
anygenes.com/home/products/mycoplasma-detection-assays-mycodiag

Mikrobiomien (mikrobikasvuston, normaaliflooran) tutkimuksiin ihmis-, hiiri- ja rottanäytteistä on tarjolla käyttövalmiita reagensseja useissa formaatissa. Voit myös käyttää heidän laajaa tietokantaa, sekä muokata juuri itsellesi sopivan analyysilevyn.
anygenes.com/home/products/microbiota-assays

AnyGenes tuottaa SignArrays qPCR kittejä yli 500 eri signalointireitin tutkimiseen. SignArrays tuoteperheen avulla saat tarkkoja tuloksia nopeasti ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Kaikki tuotteen on validoitu kokeellisesti laajoilla kudoskokoelmilla, noudattaen tiukkoja laaduntarkkailu kriteerejä.
anygenes.com/home/products/signaling-pathways

Cosmo Bio USA

Cosmo Bio USA:n toiminta nojaa huippulaatuisin tuotteisiin Japanin johtavilta valmistajilta, joiden avulla asiakkaat voivat ratkaista tutkimuskysymystensä tekniset ongelmat. Heidän tarjonta kattaa laajan kirjon biotieteiden tekniikoita, tarjoten esimerkiksi laadukkaita vasta-aineita, elisa-testejä, 3D kasvatusalustoja, reagensseja ja optogenetiikan tuotteita.

Emoyhtiönsä kautta Cosmo Bio USA pystyy tarjoamaan laajan valikoiman vasta-aineita joiden joukosta löydät huippulaatuiset Cosmo Bio Antibody Collection (CAC) vasta-aineet. CAC tuotteet ovat kehitetty aitoon tutkimustarpeeseen ja ovat näin läpäisseet “kenttäkokeen”, tarjoten kirjallisuuden lähteet tehon takeeksi.
cosmobiousa.com/pages/cosmo-antibody-collection

Cosmo Bio USA välittää myös Hamamatsun edistyksellisiä Optogenetiikan  plasmidivektoreita. Tekniikka pohjautuu valoaktivoitavaan adenylaattisyklaasiin, joka katalysoi syklisen adenosiinimonofosfaatin (cAMP) synteesin, verrattuna perinteisempään valoaktivoitaviin ionikanavoihin. Tämän vuoksi tekniikkaa voi helpommin käyttää myös soluissa ilman toimintapotentiaalia.
cosmobiousa.com/pages/optogenetics

Muut innovatiiviset tuotteet kattavat useita tuoteperheitä auttamaan hermotutkimuksessa, eksosomien puhdistamisessa ja karakterisoimisessa, solujen tutkimiseen mekaanisessa 3D ympäristössä ja lisää.
cosmobiousa.com/pages/neurodegeneration-products
cosmobiousa.com/pages/exosome-purification-and-characterization
cosmobiousa.com/pages/3d-collagen-scaffolds
cosmobiousa.com/pages/ivf-dashboard
cosmobiousa.com/pages/genomone-hvj-e-kits-for-cell-fusion-and-transfection
cosmobiousa.com/pages/purefrex-protein-synthesis

AngioBio

AngioBio tuottaa spesifejä vasta-aineita erityisesti lymfangiogeneesin ja kasvien, erityisesti riisin, tutkimukseen. Lisäksi heidän katalogista löytyy valikoima proteiineja perustutkimukseen. Lisätietoa ja suosituksia tuotteille voit kysyä suoraan meiltä Nuppulinnasta.

angiobio.com/antibodies-animal
angiobio.com/antibodies-plant
angiobio.com/cell-matrix

LADD reseach

Jo miltei 50 vuotta toiminut Ladd Research Industries on luotettu amerikkalainen elektronimikroskopian tuotteita kehittävä, valmistava ja välittävä yritys. Heidän perusvalikoimaan kuuluu kaikki kuluvat osat ja reagenssit mitä läpäisy- ja pyyhkäisyelektronimikroskopiassa tarvitaan, sekä vakuumilaitteistoja ja valikoituja valomikroskopian tarvikkeita.
laddresearch.com/

Ladd Research tuottaa huippulaadukkaita hiloja, pidikkeitä ja tukikalvoja, apertuureja, filamentteja ja kaikki kemikaalit mitä tarvitset.
laddresearch.com/grids-storage-boxes-support-film
laddresearch.com/apertures-microholes-filaments-screens
laddresearch.com/chemicals